Nieuwe Jonge Redders welkom bij Reddingsbrigade Castricum

15 juli 2019

Iedereen zit momenteel in de vakantieperiode. Misschien ben je al lekker weg geweest, of staat er nog een mooie vakantiereis voor de deur. En hoe leuk is het om tijdens je vakantie een heerlijke duik in zee of in het zwembad te nemen?!

Als je nou tijdens deze vakantieperiode bedenkt dat je zwemmen toch eigenlijk wel heel erg leuk vindt, en je zou wel vaker willen zwemmen na of naast je reguliere zwemlessen, dan kan dit bij Reddingsbrigade Castricum.

De Castricumse Reddingsbrigade biedt kinderen tussen 8 en 13 jaar leuke, leerzame en vooral uitdagende reddingsopleidingen, waarbij ‘Jonge Redders’ de start is van een reeks aan opleidingen. Binnen deze diplomalijn staat het vergroten van de eigen veiligheid en zelfredzaamheid in het water voorop.

In aanloop naar het nieuwe opleidingstraject voor Jonge Redders, welke medio september zal starten, zijn er 14 opleidingsplaatsen beschikbaar. Voor degenen die het leuk vinden om hiervoor in aanmerking te komen kunnen zich melden via het contactformulier. De leerlingen worden met leeftijdsgenoten ingedeeld in verschillende groepen en de instroomeis voor Jonge Redders is gesteld op het in bezit zijn van Diploma A en B van het zwem ABC met een minimum leeftijd van 8 jaar.

Meer weten over de opleiding?

Of lid worden?

Downloads