Vind jij zwemmen ook zo leuk?

Maar geen zin om alleen baantjes zwemmen? Kom dan zwemmen bij de Reddingsbrigade. Word voor maar enkele tientjes per jaar lid van Reddingsbrigade Castricum!

Medio september start de jeugdopleiding weer in zwembad de Witte Brug. Wekelijks zwemles van 16.00 tot 16.45 uur en opleiding via erkende diploma's. Meer informatie op de site castricum.reddingsbrigade.nl. Aanmeldingen kan door het inschrijfformulier in te vullen, te vinden op de website.

Junior opleidingen (8 t/m 12 jaar)

De Castricumse Reddingsbrigade biedt kinderen tussen 8 & 12 jaar leuke, leerzame en vooral uitdagende reddingsopleidingen. Wanneer het kind in het bezit is van zwemdiploma A & B, dan is het mogelijk om direct lid te worden en een opleiding te volgen tot Junior Redder. Binnen deze diplomalijn staat het vergroten van de eigen veiligheid en zelfredzaamheid in het water voorop. De opleiding verloopt vervolgens van zelfredding, via het redden van vriendjes/vriendinnetjes en het redden met hulp- en reddingsmiddelen naar een opleiding tot volwaardig redder.

Meer informatie

Downloads