Steun Reddingsbrigade Castricum met de Rabobank Clubkas

27 maart 2016

Van 29 maart t/m 11 april 2016 organiseert de Rabobank de vijfde Rabobank Clubkas actie. Bent u klant van de Rabobank, steun dan de Castricumse Reddingsbrigade door uw stem op ons uit te brengen.

 De Rabobank stelt €40.000 beschikbaar voor verenigingen in de regio Noord-Kennemerland. Reddingsbrigade Castricum doet hier ook aan mee, en heeft daarom uw stem nodig! De klanten van Rabobank Noord-Kennemerland mogen meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat. Van 29 maart t/m 11 april kunnen zij stemmen op de verenigingen en stichtingen die ze een warm hart toedragen.

Ben u particuliere klant van Rabobank Noord-Kennemerland en 18 jaar of ouder? Steun dan Reddingsbrigade Castricum. Eind maart ontvangt u een stemkaart met een unieke stemcode erop. Hiermee kunt u drie stemmen uitbrengen op uw favoriete clubs. Met iedere stem steunt u de Castricumse Reddingsbrigade met €4,50!

Wat gebeurt er met uw donatie?
Recent is er ingebroken in onze loods op ons clubonderkomen in Castricum. Er zijn veel spullen gestolen, waaronder een buitenboordmotor ter waarde van 3000 euro. Via acties en donaties halen we geld op om zo de vervangende spullen te bekostigen. Met de Rabobank Clubkas actie proberen we de kosten voor de buitenboord motor te dekken.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rabobank.

Downloads