Steun de Reddingsbrigade Castricum!

14 april 2019

Al sinds 1948 zorgen de lifeguards van de Reddingsbrigade voor de veiligheid op het strand van Castricum voor zowel de Castricummers als voor de vele gasten die iedere zomer weer van de kust komen genieten.

Sindsdien zijn er talloze zwemmers, surfers en opvarenden uit vaak levensbedreigende situaties gered, kinderen met hun ouders herenigd en strandgangers op medisch gebied met raad en daad bijgestaan. Trots kunnen we zeggen dat er op ons Castricummer strand de afgelopen jaren geen enkel verdrinkingsongeval met fatale afloop te betreuren is geweest. Maar dat gaat allemaal niet vanzelf. Behalve de vele uren en energie die onze brigadiers op vrijwillige basis steken in het bemannen van de strandpost, is en blijft er geld nodig voor gedegen opleidingen, professioneel materieel en het onderhoud daarvan.

Daarom organiseren we ook dit jaar weer een donatieactie waarin we U vragen ons te helpen om dit geweldige werk voort te zetten. Zodat iedereen die bijdraagt en die onze lifeguards in actie ziet, kan toekijken met het tevreden gevoel: dat heb ook ik mede mogelijk gemaakt. Direct doneren kan via deze website.

Met uw steun redden we het wel!

Downloads