De Strandlopers trots op geslaagde jeugd

23 juni 2015

CASTRICUM - Reddingsbrigade de Strandlopers uit Castricum is apetrots op haar jongste leden in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Afgelopen zaterdagmiddag 20 juni hebben alle jeugdleden examen gedaan in zwembad de Witte Brug. Ze moesten reddingsacties uitoefenen aan de kant en in het water. Hierbij deden ze niet onder voor de oudere leden. Dit jaar konden kinderen zich vanaf 8 jaar al inschrijven bij de vereniging en iedere zaterdagm van 16.00 tot 17.00 uur de trainingen volgen in het zwembad.

Alle leden zijn geslaagd voor hun examen en dat is mede te danken aan de inzet van de enthousiaste jeugdtrainers, die iedere zaterdag vrijwillig in het zwembad de trainingen hebben gegeven. Helaas zullen de allerjongsten nu even moeten wachten tot er weer in het zwembad gezwommen kan worden, vanwege het zomerseizoen op het strand.

Het strand bewaken is vanwege hun leeftijd nog niet mogelijk, maar het zal niet lang duren of ook zij zullen aan het strand van Castricum de veiligheid van alle badgasten bewaken.

Bron: http://www.dichtbij.nl/

Downloads